Dans Cabaret

Dans Cabaret

Trupa de dans Ploiesti

Prin feminitate, senzualitate și complexitate, dansul Burlesque este reprezentativ show-ului nostru de dans cabaret. Printr-o scurtă coregrafie,simțiți un val de sentimente răvășitoare provocate de dansatoarele noastre care au grija să vă facă să vă simțiți exact că în filmele cu astfel de tematică. Perucile le ajută să se camufleze în niște personaje provocatoare, dar care te vor ține cu picioarele pe pământ până la finalul show-ului lor captivant.

Istorie

Cabaretul este o formă aparte de divertisment ce cuprinde cântec, dans, muzică orchestrală și forme teatrale precum comedia, fiind clar distinct față de alte forme ale spectacolului de varietăți în mare parte prin locul desfășurării, un restaurant sau club de noapte, cu o scenă pentru spectacol și cu mese la care audiența stă pentru a viziona performanța prezentată de maestrul ceremoniilor.
Născut la sfârșitul secolului al XIX-lea, în Franța, cabaretul s-a diferențiat imediat față de formele de spectacole de varietăți de tipul vodevilului, orientat spre burlesc și de cafe-chantant, gen orientat mai mult spre divertisment și nu spre experimentarea cu noi forme artistice și de divertisment.

O mica parte din show-ul nostru

Open chat
Hey! Ai nevoie de ajutor?