Dream Place

Sustinem si promovam urmatorii antreprenori

Dream Place

Dream Place

Sustinem si promovam cu drag urmatorii antreprenori

Dream Place - Coltul nostru de 'rai'

Dream Place - Coltul nostru de 'rai'

DJ Daniel

Daca cauti un DJ , ai gasit persoana potrivita. De mai bine de 10 ani DJ Daniel a invatat ca fiecare piesa conteaza,iar atunci cand crezi ca esti  cel mai bun, inseamna ca nu vrei sa asculti, sa inveti , sa evoluezi.

Andreea Serban Make-up

Oamenilor din jur le vei inspira frumusete,simplitate si rafinament,iar ceea ce te va ajuta va fi machiajul realizat in functie de trasaturile tale, pentru a pune in evidenta calitatile si nu defectele.

Lolo Photo Booth

Cauti o cabina sau oglinda foto? Lolo Photo Booth ofera amintiri de neuitat si are un rol important in cadrul evenimentelor dvs cum ar fi nunti, botezuri, aniversari sau petreceri corporate.

Restaurant Evellin

Restaurant Ploiesti Evellin este locatie ideala pentru organizarea de nunti, botezuri, aniversari si alte evenimente importante din viata dvs ! Va asteptam cu drag la o vizita in localul nostru.

Masini Retro Ploiesti

Vrei sa conduci si sa ai amintiri alaturi de o masina de epoca? Daca cauti un mijloc de transport inedit pentru evenimentul tau, acum ai aceasta sansa. Inchiriem masini retro pentru evenimente private.

Stanciu Alexandru

Pentru inceput vreau sa ma prezint, ma numesc Stanciu Alexandru si sunt un fotograf profesionist din Ploiesti.Acum, ca am facut cunostinta, va invit sa ma cunoasteti mai bine.

TESTIMONIALE

Ce spun clientii nostri?

Recomand cu drag. Foarte serioși, panouri de efect indiferent de tematica!

Elena Gheorghe

Am apelat la ei pentru nunta..un panou pe fundal verde si decorat cu initalele noastre si baloane albe. Super multumit de comunicarea si ideile lor.

Daniel Pelin

Am inchiriat panou pentru aniversare de 30ani. Super multumit de echipa si de panoul realizat.

Dragos G.

Cele mai minunate fete! Momente absolut perfecte. Toți invitații s-au simțit grozav alături de voi

Georgiana Carpen Baicoianu

Recomandam din suflet trupa de dans Dream Cabaret Ploiești! Sunt niște fete minunate și toată lumea care ne-a fost alături la eveniment a fost incantata de nr prezentat. Alegeți trupa de dans Dream Cabaret pt ca sunt cele mai finuțe și drăguțe fete!

Luciano Predescu

Show extraordinar,fete minunate cu zambetul pe buze,spectacol de neuitat!Va multumim!

Samoila Ciprian

Vrei sa fii listat pe Dream Place?

    Blog / Noutati