Termenii și condiții

Termenii și condiții

Acest site este deținut de către SERBAN S ALEXANDRA ELENA II, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Accesul pe site-ul dreamcabaret.ro (denumit în continuare site-ul / sit-ul) în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare utilizator ), care respectă prezenții Termeni și condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, utilizatorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul poate fi utilizat de către utilizatori doar pentru vizionare, comandă, înscriere la evenimente și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau utilizatorilor și vizitatorilor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea continutului site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Fotografiile, filmuletele,datele si cifrele de pe acest site pot avea caracter informativ si sa difere de realitate.

Fotografiile sau videoclipurile de pe site pot avea momente si costumatii vechi pe care trupa nu le mai foloseste in prezent. Fotografiile sunt editate si culorile pot diferii de realitate.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai, a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site sau pe pagina de facebook a trupei Dream Cabaret.

Odata ce confirmati sau rezervati un eveniment/serviciu prin intermediul site-ului sau paginii de facebook/instagram sunteti de acord să fiti fotografiat/fotografiată sau filmat/filmată în timpul tuturor activităților derulate de Dream Cabaret in cadrul evenimentului.

Sunteti de acord ca fotografiile sau înregistrările video ,cu imaginea dvs sau a invitatiilor dvs realizate atât individual cât și în grup de către Dream Cabaret în cadrul derulării evenimentelor ,să fie utilizate pentru publicitate și activități de informare atât în format letric cât și online.

In cazul in care apareti pe unul dintre materialele foto/video si din diverse motive doriti stergerea acestuia va rugam se ne contactati pe email sau telefonic.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Dreamcabaret.ro este un site de prezentare al SERBAN S ALEXANDRA ELENA II . Pentru ca dreamcabaret.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.

– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.

– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.

– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).

– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica SERBAN S ALEXANDRA ELENA II . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. SERBAN S ALEXANDRA ELENA II isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

Limitarea raspunderii

SERBAN S ALEXANDRA ELENA II nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către SERBAN S ALEXANDRA ELENA II, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

SERBAN S ALEXANDRA ELENA II are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment.

Hey! Ai nevoie de ajutor?