Ursitoare botez Ploiesti

Ursitoare botez Ploiesti

Ursitoare Ploiesti la evenimentul tau?

Povestea ursitoarelor este momentul de vârf al unui botez reusit, fiind un moment plin de emoție și zâmbete. Cu pasi mărunți, Ursitoarele Dream, se apropie de sufletele micuților, ursindu-le o viață minunată, plină de bucurii prin versuri unice.

Alege acum ursitoare Ploiesti Dream ca sa aduci mai multa emotie evenimentului tau. Cele 3 zane bune si vrajitoarea cea comica, vor fi o surpriza de neuitat pentru invitatii tai.

Un moment comic pentru invitatii tai

Când vine vorba despre ce oferim, cu sufletul la gură spunem că oferim un moment unic, live, personalizat, ce va ajunge la sufletul invitaților. Oferim și un moment comic, ce va aduce râsete la petrecerea ta, pentru că vrăjitoarea noastră este un adevărat fenomen comic!

Vrajitoarea Dream este sora cea rea a ursitoarelor bune, dar ea va oferi un adevarat spectacol artistic si comic, fiindca stie cum sa interactioneze cu invitatii dvs.

Cu drag noi iti oferim

  • text personalizat
  • voce live
  • trei zâne bune și vrăjitoarea cea rea
  • rol comic și interactiv al vrăjitoarei
  • coloana sonora
  • microfoane wireless
  • cadou pentru bebe
  • sedinta foto

Ursitoare Ploiesti

Zânele ursitoare Ploiesti se apropie de sufletele micuților, ursindu-le o viață minunată, plină de bucurii și iubire prin versuri unice si de multe ori personalizate.

Fiecare zână ursitoare îi oferă pruncului câte un dar neprețuit: iubire, înțelepciune și sănătate. Ursitoarele au devenit personajele nelipsite din decorul unei petreceri reușite de botez. Pentru că imbină tradițiile românești, folclorul și obiceiurile cu un adevărat spectacol artistic, prezența lor este un moment apreciat de către toți invitații.

PS: Viziteaza si celelalte pagini ale site-ului daca cauti si decoratiuni cu baloane Ploiești .

Rezervă și tu acum, ursitoare botez Ploiești si adauga putina „magie” combinata cu un show comic pentru invitatii si evenimentul tău.

Un scurt moment din show-ul nostru

***Personajele,costumele si accesorile din acest video pot diferii in prezent, video-ul prezentat avand o vechime mai mare de 1 an.

Te-ai hotarat? Solicita o oferta de pret

Ai intrebari? Suna acum: 0728716426

Open chat
Hey! Ai nevoie de ajutor?
Psst!! Vrei sa te ajutam? Suntem online pe WhatsApp!