fbpx

Restaurant Ploiesti Evellin

De ce restaurant Ploiesti Evellin ?

Locatie deosebita

Va asteptam sa petreceti intr-o locatie cu o atmosfera deosebita,ce imbina armonios stilul classic cu cel modern. O locaţie deosebită unde te poţi bucura alături de până la 120 de invitaţi.

Coordonam evenimentul dvs

Împreună vom avea grija de fiecare detaliu legat de evenimentul dvs. Indiferent că este o nuntă, un botez, aniversare sau un eveniment important din viata dvs, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.

Va oferim siguranta

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Experienta

Avem o traditie indelungata in domeniu. Acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.

Servicii oferite

Restaurant Ploiesti Evellin va ofera intreg pachetul de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.

Organizam nunti

Organizam nunti .

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui om este o nuntă, nașterea unei noi familii și din această cauză trebuie să fie o sărbătoare de neuitat. Fiecare minut trebuie să provoace doar emoții pozitive. Restaurant Ploiesti Evellin este perfect pentru un astfel de eveniment .

Organizam botezuri

Organizam botezuri .

Pentru prima petrecere a noului membru al familiei aveti nevoie in primul rand de o locatie de exceptie. Noul membru trebuie sa-si sarbatoreasca increstinarea intr-un restaurant care sa se potriveasca atat gusturilor dvs, cat si al invitatilor ce vor sosi la petrecere.

Organizam aniversari si petreceri private

Organizam aniversari si petreceri private .

Aveti o aniversare in familie ? O petrecere corporate sau orice alt eveniment important din viata dvs? Suntem pregatiti sa organizam cele mai frumoase petreceri private. Va asteptam intr-o locatie de exceptie si un spatiu generos de pana la 120 invitati.

Foto Restaurant Evellin

Va asteptam sa petreceti intr-o atmosfera deosebita,ce imbina armonios stilul classic cu cel modern pentru petreceri aniversare,nunti,botezuri etc.

Aranjament sala

Aranjament sala .

Aranjament sala

Aranjament sala .

Aranjament sala

Aranjament sala .

Aranjament sala

Aranjament sala .

Aranjament sala

Aranjament sala .

Aranjament sala

Aranjament sala .

Restaurant Ploiesti Evellin

In restaurantul nostru mesele sunt un prilej .

Despre noi

In restaurantul nostru mesele sunt un prilej ca familia,prietenii,colegii sa se adune impreuna si ca atare sa nu manance niciodata pe fuga,fie la prima ora a diminetii,pranz sau seara tarziu.

In cursul saptamanii este pregatit sa-si intampine oaspetii si sa le satisfaca preferintele culinare cu preparate din bucataria romaneasca sau internationala clasica.

Va asteptam sa petreceti intr-o atmosfera deosebita,ce imbina armonios stilul classic cu cel modern pentru petreceri aniversale,nunti,botezuri etc.

PENTRU ORICE INTREBARE, INFORMATIE, DETALII SAU DISPONIBILITATE VA STAM LA DISPOZITIE:
Contact : 0724460301
Adresa: Str Mihai Bravu nr 89, Ploiesti ( vis-a-vis de maternitate)

Suna acum pentru detalii si rezervari la nr: 0724460301

 

Disponibilitate evenimente : 90%
90% Complete
Experienta: 100%
100% Complete
Locatie deosebita: 100%
100% Complete