Blog

Fetelor, vrem sa ne mărim echipa!
Esti o buna dansatoare, simti muzica, iti place sa dansezi si ai talent? Este șansa ta sa ni te alături! Contactează-ne pentru detalii, daca esti interesată cu adevărat de ceea ce înseamnă dans, pasiune si dăruire pentru dans!

trupa de dans ploiesti

trupa de dans ploiesti

Deși il așteptam pe Moș Crăciun in aceasta seara, putem spune ca ne-a fost deja dăruit cel mai frumos cadou, fără sa il așteptam măcar! Ne bucurăm din suflet pentru toate cele realizate pana in acest moment si speram sa va bucurăm de trei ori mai mult la anul care vine, prin noi idei pentru evenimentul dumneavoastră!🎊🎉🙊
✅Nu uitați, ca cel mai important lucru de Crăciun nu este cadoul de sub brad, ci persoanele din jurul bradului! Va uram un Crăciun linistit alături de cei dragi vouă! Sărbători fericite! ❤️🎉

Dream Cabaret vine cu oferte de nerefuzat
Va anunțam ca dam startul petrecerilor din acest sezon. Participam la:

Petreceri de Crăciun
Petreceri de Revelion
Petreceri corporate
Botezuri
Aniversari
Va oferim șansa de a avea o petrecere unica , o noapte memorabila de Crăciun sau o seara magica dintre ani, la prețuri de nerefuzat! Venim cu coregrafii antrenante, costumații inedite si momente interactive care iti vor transforma seara într-un adevărat show! Rezervă-ți din timp echipa pentru cea mai frumoasa petrecere, fie privată, fie ca este vorba de seara de Crăciun sau cumpăna dintre ani !

dansatori evenimente

dansatori evenimente

Trupa de dans

O trupa de dans va poate aduce perfecțiunea unui eveniment. Prin diversitatea dansurilor si costumelor va încânta privirile cu coregrafii complexe , dar si momente in care va pot scoate invitații la dans , făcându-i sa se simtă extraordinar si sa se distreze pe ritmuri de dans din diverse zone. O trupa de dans poate sa va transforme petrecerea dumneavoastră într-un moment unic , care va ramane o amintire frumoasa .

Ursitoare Botez

Ursitoarele pentru botezul micuților au devenit cea mai căutată metoda de a bucura invitații participanți la un botez, dar si cea mai frumoasa metoda de a-i presăra pașii copilașului cu lucruri bune , ce nu ii aduc decât noroc , înțelepciune si iubire . Ursitoarele vin pentru a împlini lucruri frumoase , lucruri de care ne lovim in viața de zi cu zi si fără de care nu putem trai . Aveti prima petrecere a nou nascutului ? Va recomandam ursitoare botez !

ursitoare botez ploiesti